Wednesday, 30 October 2013

17th ESRI Malaysia User Conference

Untuk conference kali ni, saya berkesempatan jenguk sekejap je, tu pun half day hari ke 2, disebabkan kesibukan tugasan harian. So sempat la snap beberapa gambar .. paper presentation & workshop pun tak sempat nak attend. Yang penting dapat jumpa kawan-kawan lama, client-client especially yang jauh luar dari KL. Time macam ni je le sempat jumpa diaorg tukar-tukar fikiran, chit chat chit chat..  Dengar ceritanya participant tahun ni lebih kurang 500 orang yang register.




Workshop session

ArcGIS ModelBuilder session


ArcGIS Data Reviewer session



Orang kuat GDAS Jupem

Gang harimau malaya..team PLUS & UEM .. :)

Gang lama dari PeGIS Penang



Kalau anda nak tengok gambar-gambar conference tahun lepas, boleh jenguk kat link sini ..

No comments:

Post a comment